Putnik

Temperatura serviranja 16-18ºC
Temperatura čuvanja 15ºC
Godina berbe 2021
Vinogradarsko područje Zeoke - severna strana
Sadržaj alkohola 15%
Količina 0,75l i 0,187ml

Ovo creveno vino je kupaža Kaberne 70% i Vranac 30%. Proizvedeno je na tradicionalni način, finog balansa, ukomponovanog od dve sorte groždja. Punog ukusa, blago oporog, voćnog je karaktera, kombinuje se uz crevena mesa. Temperatura serviranja 16-18 stepeni.

Posedovanje lepog, toplog i moderanog kreveta u koji možete da se zavučete na kraju dana je nešto što svi zaslužujemo. Okvir kreveta igra veliku ulogu u izgledu i udobnosti Vašeg kreveta. Pronalaženje pravog okvira je prvi korak ka pronalaženju savršenog kreveta. Da bi olakšali našim mušterijama da dobiju veliki broj udobnih i bezbrižnih noći, napravili smo fantastičnu selekciju snažnih i postojanih kreveta koja olakšava potragu za tim savršenim krevetom.

Nedostatak sna ima loš uticaj na Vas, ali Vi niste jedini koji osećate posledice već i ljudi oko Vas. Ako ste lošijeg raspoliženja, lakše se iziritirate, nestrpljivi ste i neljubazni, to može biti posledica lošeg sna. Ovakve osobine Vam neće podići popularnost među ljudima koji Vas okružuju. Ako iznenada primetite da Vas saradnici, komšije ili čak i članovi porodice izbegavaju, vreme je da preduzmete nešto – sat ili više dobrog sna!