Putnik

Temperatura serviranja 16-18ºC
Temperatura čuvanja 15ºC
Godina berbe 2016
Vinogradarsko područje Zeoke - severna strana
Sadržaj alkohola 11,5%
Količina 0,75l i 0,187ml

Ovo vino je kupaž Vranca i Kabernea, 80% Kaberne i 20% Vranac. Kaberne sovinjon barik je sorta vina koja se neguje i pazi na padinama zeočkih vinograda. Tajna ovog kabernea je u probranom grožđu i odležavanju u hrastovim buradima a to je rezultat umeća vinara iz ovoga kraja.Kaberne Sovinjon Barik - je suvo stono crveno vino, koje je proizvedeno na tradicionalni način i odležalo je u barik buradima.Ukus je voćni, pun tonova i blago opor, što je karakteristično za ovo vino, kombinuje se sa tamnim vrstama mesa i mesom divljači. Preporučena temperature serviranja je od 16-18C.

Posedovanje lepog, toplog i moderanog kreveta u koji možete da se zavučete na kraju dana je nešto što svi zaslužujemo. Okvir kreveta igra veliku ulogu u izgledu i udobnosti Vašeg kreveta. Pronalaženje pravog okvira je prvi korak ka pronalaženju savršenog kreveta. Da bi olakšali našim mušterijama da dobiju veliki broj udobnih i bezbrižnih noći, napravili smo fantastičnu selekciju snažnih i postojanih kreveta koja olakšava potragu za tim savršenim krevetom.

Nedostatak sna ima loš uticaj na Vas, ali Vi niste jedini koji osećate posledice već i ljudi oko Vas. Ako ste lošijeg raspoliženja, lakše se iziritirate, nestrpljivi ste i neljubazni, to može biti posledica lošeg sna. Ovakve osobine Vam neće podići popularnost među ljudima koji Vas okružuju. Ako iznenada primetite da Vas saradnici, komšije ili čak i članovi porodice izbegavaju, vreme je da preduzmete nešto – sat ili više dobrog sna!