Lana

Temperatura serviranja 12-13ºC
Temperatura čuvanja 5-8ºC
Godina berbe
Vinogradarsko područje Zeoke - severna strana
Sadržaj alkohola 11,5%
Količina 0,75l

Na padinama zeočkih vinograda gajili smo i negovali grožđe i napravili vino Šardone - Lana. Odlikuje ga zlatno žuta boja i svežina. Lana je suvo vino proizvedeno iz sopstvenog vinograda. Na ukus puno i kompleksno sa dugačkom završnicom. Temperatura služenja je 12-13 stepeni. Preporučuje se uz ribu i sireve.

Posedovanje lepog, toplog i moderanog kreveta u koji možete da se zavučete na kraju dana je nešto što svi zaslužujemo. Okvir kreveta igra veliku ulogu u izgledu i udobnosti Vašeg kreveta. Pronalaženje pravog okvira je prvi korak ka pronalaženju savršenog kreveta. Da bi olakšali našim mušterijama da dobiju veliki broj udobnih i bezbrižnih noći, napravili smo fantastičnu selekciju snažnih i postojanih kreveta koja olakšava potragu za tim savršenim krevetom.

Nedostatak sna ima loš uticaj na Vas, ali Vi niste jedini koji osećate posledice već i ljudi oko Vas. Ako ste lošijeg raspoliženja, lakše se iziritirate, nestrpljivi ste i neljubazni, to može biti posledica lošeg sna. Ovakve osobine Vam neće podići popularnost među ljudima koji Vas okružuju. Ako iznenada primetite da Vas saradnici, komšije ili čak i članovi porodice izbegavaju, vreme je da preduzmete nešto – sat ili više dobrog sna!