Mima

Temperatura serviranja 10-12ºC
Temperatura čuvanja 3-8ºC
Godina berbe 2016
Vinogradarsko područje Zeoke - severna strana
Sadržaj alkohola 11,0%
Količina 0,75l i 0,187ml

Muskat Hamburg je stono suvo vino proizvedeno od grožđa sorte "Hamburg" iz sopstvenog vinograda. Odlikuje se svetlom rubin bojom, veoma je skladno, meko i pitko. Priprema se na tradicionalni način. Svrstava se u roze. Može se piti uz lagana jela, bela mesa i salate. Temperatura konzumiranja od 10–12 C.

Posedovanje lepog, toplog i moderanog kreveta u koji možete da se zavučete na kraju dana je nešto što svi zaslužujemo. Okvir kreveta igra veliku ulogu u izgledu i udobnosti Vašeg kreveta. Pronalaženje pravog okvira je prvi korak ka pronalaženju savršenog kreveta. Da bi olakšali našim mušterijama da dobiju veliki broj udobnih i bezbrižnih noći, napravili smo fantastičnu selekciju snažnih i postojanih kreveta koja olakšava potragu za tim savršenim krevetom.

Nedostatak sna ima loš uticaj na Vas, ali Vi niste jedini koji osećate posledice već i ljudi oko Vas. Ako ste lošijeg raspoliženja, lakše se iziritirate, nestrpljivi ste i neljubazni, to može biti posledica lošeg sna. Ovakve osobine Vam neće podići popularnost među ljudima koji Vas okružuju. Ako iznenada primetite da Vas saradnici, komšije ili čak i članovi porodice izbegavaju, vreme je da preduzmete nešto – sat ili više dobrog sna!